Numar record de infectii respiratorii

Hila Ovidiu

Crestere spectaculoasa a numarului de viroze. Cifra imbolnavirilor a fost in prima saptamana a anului mai mare cu 130 la suta fata de finele lui 2012. Medicii spun insa ca nu este vorba despre un record de imbolnaviri ci de un numar mai mare al celor care au apelat la serviciile medicale.

Prima saptamana a noului a an a adus un val de imbolnaviri. Cei mai multi sibieni au suferit de afectiuni ale cailor respiratorii. Au ajuns la medic aproximatic 1126 de persoane fata de doar 488 cate fusesera in ultima saptamana din 2012. Medici de la Directia de Sanatate Publica spun insa ca nu a crescut numarul de imbolnaviri ci doar cel al raportarilor. Cele mai multe imbolnaviri s-au raportat la copiii cu varste curpinse intre 2 si 4 ani. In crestere a fost si numarul de penumonii. Aici numarul de imbolnaviri a urcat pana la 163. O parte dintre cei cu pneumonie au necesitat internare. Este vorba de copii cu varste de pana la 4 ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Veniturile au crescut in 2012 cu 10 procente

Anul 2012 a fost unul cat se poate de bun din punct de vedere financiar. Dovada stau incasarile de venituri bugetare raportate de catre Directia Generala a Finantelor Publice Sibiu. Acestea au crescut fata de 2011 cu mai bine de 10 procente. Incasarile brute realizate in 2012 de catre finantele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro