„Nu vrem sa fim condusi de hoti!”, un nou protest marca „Rezist”

Hila Ovidiu

Revin protestele in Piata Mare. Cei din miscarea de strada “Rezist” invita sibienii sa li se alature sambata de la ora 18.00. “Nu vrem sa fim condusi de hoti!” este mesajul pe care protestatarii vor sa li-l transmita politicienilor.

 

Pe site-urile de socializare sibienii se regrupeaza pentru a relua sirul protestelor. Sambata este programat un miting de amploare. Cei care vor sa se alature celor de la “Rezist” sunt asteptati in Piata Mare cu incepere de la ora 18.00. Organizat sub sloganul “Nu vrem sa fim condusi de hoti” protestul are ca scop principal sustinerea presedintelui in demersul sau de a solicita demisia premierului Dancila. Per total, pe pagina de socializare a miscarii “Rezist” sunt publicate 25 de motive care ar trebui sa ii scoata pe oameni din strada. In principal acestea vizeaza greselile de exprimare ale Vioricai Dancila dar si decizii care afecteaza Romania ca Stat. Aici putem aminti mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim, modificarea Constitutiei, sau a legilor privind detentia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 100 de victime ale capuselor in doar o saptamana

Capusele au facut ravagii in ultima saptamana. Aproape 100 de persoane s-au adresat medicilor dupa minivacanta de 1 Mai. Insectele au facut 234 de victime numai pana in momentul de fata. Medicii spun ca cele mai multe cazuri au aparut chiar in perioada minivacantei de 1 mai. Era de asteptat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro