Nu va jucati cu focul!

Hila Ovidiu

Duminica si luni mai toti sibienii vor lasa la o parte vacarmul orasului si vor cauta spatii pentru incins gratarele. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ii sfatuiesc pe toti sibienii iubitori de picnicuri in iarba verde sa isi ia masurile de precautie in ceea ce priveste potentialele incendii de vegetatie produse in urma focurilor de gratare lasate nesupravegheate.

Inainte de a aprinde focul construiti o vatra din pietre si asezati acolo lemnele pe care le veti transforma in jarul necesar pentru gratar. Luati langa dumneavoastra o galeata cu apa. Va va fi extrem de utila in situatia in care focul scapa de sub control. Dupa prepararea hranei stingeti focul. Inainte de a pleca inapoi spre casa asigurati-va ca nu au mai ramas taciuni aprinsi!!! Aveti grija si la chistoacele de tigara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Crestinii sarbatoresc Rusaliile

Crestinii ortodocsi sarbatoresc duminica si luni Rusaliile. Traditia spune ca in aceasta zi portile gospodariilor dar si icoanele din case trebuie impodobite cu ramuri de tei. Luni, majoritatea angajatilor sunt liber dat fiind faptul ca cea de-a doua zi de Rusalii e zi declarata nelucratoare de la Guvern. Crestineste vorbind, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro