Nu urcati pe munte fara echipament corespunzator!

Hila Ovidiu

Precipitatiile de saptamana aceasta au fost predominant sub forma de ninsoare in zonele montane. Stratul de zapada nou depus este de 30 de centimetri. Salvamontistii le recomanda iubitorilor de sporturi de iarna sa nu plece la drum neechipati corespunzator. Salvamontistii spun ca cel putin la nivel teoretic la momentul de fata riscul de avalansa ar trebui sa fie scazut. Dar pe de alta parte trebuie tratat cu mare atentie stratul de zapada proaspat depus in ultimele zile.
Din tinuta rudimentara de urcat la munte nu trebuie sa lipseasca bocanii de iarna la care sa se adauge coltari, parazapezile, ciorapii grosi, pantalonii de tip polar, o bluza din acelasi tip de material, haine impermeabile, manusi, caciula, ochelarii de soare pentru a proteja ochii de reflexia luminii solare pe zapada, piolet, skiuri de calitate, bete adecvate si instrumente de cautare sub zapada in caz de avalansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sume importante obtinute din licitatii

Peste 91 de mii de lei . Atat va incasa anual municipalitatea sibiana in urma inchirierii celor 5 chioscuri de la Zoo scoase la licitatie. Pretul de pornire al licitatiei a fost de 5256 de lei pe an. Cele 5 spatii erau vacante. Au fost licitate in luna februarie. Pretul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro