Nu uitati de declaratia privind taxa pe valoare adaugata

Hila Ovidiu

Directia Generala a Finantelor Publice Sibiu le reaminteste contribuabililor ca au obligatia de a depune declaratia privind taxa pe valoarea adaugata, pana in data de 25 inclusiv a lunii următoare celei în care a intervenit exigibilitatea taxei.

Directia Generala a Finantelor Publice Sibiu readuce in atentia contribuabililor obligativitatea depunerii Declaratiei privind taxa pe valoarea adaugata Cod 311. Aceasta declaratie este datorata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat, de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de TVA a fost anulat si care efectueaza in perioada in care nu au cod valid de TVA livrari de bunuri/prestari de servicii si/sau achizitii de bunuri si/sau de servicii pentru care sunt obligate la plata taxei pe valoarea adaugata. Declaratia se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala persoana impozabila isi are domiciliul fiscal sau in a carui evidenta aceasta se afla inregistrata ca platitor de impozite si taxe, direct sau prin imputernicit, la registratura sau la posta, prin scrisoare recomandata.  Informatii suplimentare se pot obtine de la birourile pentru asistenta contribuabililor din cadrul administratiilor finantelor publice din judetul Sibiu sau de la Biroul de Metodologie si Asistenta Contribuabili, telefon 0269/238496, din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a judetului Sibiu – Activitatea de Metodologie si Administrarea Veniturilor Statului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La un pas de tragedie

Un sofer de 22 de ani a fost la un pas de a provoca o tragedie pe drumul ce face legatura intre Sibiu si Cisnadie. Barbatul a virat brusc dreapta pentru a evita coliziunea cu un autoturism aflat in fata sa si care a incetinit brusc, insa a lovit in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro