Nu te poti numi licean daca n-ai trecut pe la LicArt!

alin

Ati auzit? A inceput o noua editie, a 16-a, a celui mai mare concurs de arte – LicArt, coordonat de omul de cultura si jurnalistul Radu Herjeu.

Asta inseamna ca, daca esti licean, iti place sa faci fotografii sau scrii poezii, locul tau e la Festivalul National de Arte pentru Liceeni. Deci trebuie sa intri imediat pe www.licart.ro si sa te inscrii. Motive ar fi destule. Am putea incepe cu premiile, cele mai mari acordate in Romania, la astfel de competitii (anul trecut ele au depasit 15.000 de lei). Si cu numarul de participanti. Anul trecut au fost peste 1500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut si apreciat pentru talentul tau. Plus ca site-ul concursului si pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Sa continuam cu posibilitatea de a interactiona cu tineri din toata tara si cu sansa de a merge in cea mai tare Tabara de Creatie! Si, foarte important, poti fi remarcat de una dintre personalitatile marcante din domeniile fotografic si literar care sprijina acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemneaza castigatorii.

E timpul sa incurajam frumosul din tineri!

LicArt ramane, in aceasta perioada dificila pentru cultura si arta, printre (prea) putinele spatii de afirmare a valorii, in care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuti si intelesi. Asa ca nu intarzia sa devii licartist, inscriindu-te in cea mai tare competitie de la noi, la una sau la ambele sectiuni – Poezie si Fotografie (categoriile alb-negru, portret si diverse)!

LicArt este organizat de Clubul Noua ne Pasa, in parteneriat cu Ministerul Educatiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

31 de propuneri pentru o mobilitate urbana mai buna

Planul de Mobilitate Urbana Durabila al Sibiului este pus in dezbatere publica. Sibienii interesati sa participe la dezbateri o pot face joi incepand cu ora 11.00 la Teatrul Gong. Banii pentru realizarea acestui studiu provin de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Elaborarea Planului de Mobilitate Urbana Durabila a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro