Nu scapam de ploi nici in Mai

admin

Primavara se dovedeste in continuare capricioasa. Ploile nu se dau duse, cel putin nu din sudul tarii, unde vor fi insotite si de descarcari electrice. Temperaturile sunt insa placute, normale pentru aceasta perioada.

Astfel, maximele zilei de luni vor fi cuprinse intre 18 – 25 de grade Celsius, cel mai cald urmand sa fie in Banat.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales in regiunile estice, iar in zonele de campie si deal vor fi conditii de ceata luni dimineata.

Ploile din sudul tarii vor fi izolate si de scurta durata.

Iata temperaturile maxime de luni, in cateva orase ale tarii:

Sibiu: 20 grade Celsius
Bucuresti: 23 grade Celsius
Ramnicu Valcea: 22 grade Celsius
Cluj-Napoca: 21 grade Celsius

Marti, ploile vor cuprinde din nou toata tara, exceptie facand Dobrogea. Sunt posibile inclusiv caderi de grindina, mai ales in vestul tarii si la munte.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul averselor.

In ceea ce priveste temperaturile, acestea vor fi comparabile cu cele de luni. Maximele zilei vor fi cuprinse intre 18 – 24 de grade Celsius. Cel mai frig va fi in Maramures (21 de grade), iar cel mai cald in Oltenia (24 de grade).

In Capitala, cerul va fi variabil si se vor inregistra 24 de grade Celsius.

Marti, maxima de la Sibiu se va situa in jurul temperaturii de 19 grade celsius. Miercuri, se limpezeste cerul in nord-vestul tarii, insa continua sa ploua in restul regiunilor. Ne se vor inregistra schimbari semnificative in ceea ce priveste temperaturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Protest spontan la Finante in Sibiu. Angajatii au iesit din birouri !!

Aproximativ 100 de angajați ai Administrației finanțelor publice a județului Sibiu au întrerupt lucrul în aceasta dimineața, în semn de protest față de remunerațiile pe care le primesc. Acestia sunt nemultumiti ca in ultimii 5 ani salariile lor au crescut cu doar 10 procente, considerata prea mica pentru in raport […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro