Nu primiti necunoscuti in casa!!!

Hila Ovidiu

Aveti grija pe cine bagati in casa!!! O batrana din Sibiu s-a trezit fara toti banii din portofel dupa ce a permis accesul in locuinta ei la doi necunoscuti. Politistii sunt acum pe urmele celor doi infractori.

De necrezut. O batrana de 84 de ani a ramas fara o importanta suma de bani dupa ce a adus in locuinta proprie 2 barbati necunoscuti. Femeia a fost acostata de cei doi hoti pe strada chipurile pentru a le oferi ajutor pentru a ajunge la o anumita destinatie. Hotii i-au mai oferit femeii si un fel de cadou. Si cum coletul parea destul de greu, cei doi s-au oferit sa o conduca pe batrana la domiciliul acesteia. Hotii i-au lasat femeii o cutie cu oale si un aparat de facut masaj dar au cerut in schimb suma de 500 de lei pe motiv ca unul dintre ei, medic trebuie sa ia urgent avionul. Credula, femeia i-a condus pe cei doi infractori in dormitor pentru a le da suma de 500 de lei. Hotii au observat insa ca batrana mai are bani in portofel asa ca au avut grija sa isi dubleze prin furt suma oferita de batrana. Cand s-a intors in casa dupa plecarea celor doi necunoscuti batrana de 84 de ani a observat ca din 1300 de lei cat avea in portmoneu mai avea 100 de lei. Atunci si-a dat seama ca a fost pacalita si a sunat la politie. Cei doi barbati au urmatoarele semnalmente. Primul dintre ei are intre 30 si 35 de ani, intre 1.70 si 1.75 inaltime, constructie atletica, slab, par de culoare brunet inchis si era la momentul furtului imbracat intr-o geaca de culoare neagra si pantaloni de stofa de culoare inchisa. Celalalt hot are tot intre 30 si 35 de ani dar este ceva mai inalt. Vorbim despre un barbat intre saten si brunet, inalt de aproximativ 1.80, slab, co constitutie atletica, imbracat in camasa alba si costum de culoare gri. Cei doi se deplaseaza cu un autoturism de teren avand cel mai probabil masina cu numar de Elvetia. Pentru a evita astfel de momente neplacute politistii recomanda tuturor, in special varstnicilor sa nu permita niciunui necunoscut accesul in locuinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

In prag de executare silita

In prag de executare silita pentru aproximativ 3200 de lei. Vorbim despre o femeie din Sibiu care dupa ani intregi in care s-a judecat cu asociatia de proprietari din care face parte se vede aproape aruncata in strada din propriul apartament. In timp ce pagubita sustine ca la mijloc e […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro