Nu lasati bunuri in auto!

Hila Ovidiu

Aveti grija unde va parcati masinile. Hotii specializati pe furturi din auto fac cel putin o victima zilnic. Politistii spun ca stfel de furturi se petrec in maxim un minut, timp in care este putin probabil ca cineva sa observe infractorul.

furt

A aflat pe pielea ei ca nu e bine sa lasi lucruri de valoare in masina o sibianca ramasa fara poseta in care avea toate actele personale. Femeia si-a lasat masina descuiata si geanta pe bancheta. Cand s-a intors, poseta disparuse. Pentru a nu deveni victime ale hotilor politistii va recomanda sa nu lasati la vedere lucruri de valoare, sa nu tineti telefoanele mobile in torpedo, sa nu uitati sa activati sistemul antifurt, sa depozitati bagajele doar in portbagaj si neaparat la iesirea din masina asigurati-va ca ati incuiat-o. Daca aveti garaj, folositi-l! De asemenea oamenii legii va mai sfatuiesc sa nu pastrati permisul de conducere si actele masinii in interiorul acesteia. Daca faceti asta ii invitati pe hoti sa va fure masina cu totul. Si asta pentru ca avand actele le este foarte usor sa o vanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru transportatori

Politistii rutieri si reprezentantii RAR au luat la puricat toate masinile de 8+1 locuri care transporta persoane. S-au facut verificari la aproape o suta de microbuze. S-au dat peste 30 de amenzi iar unui sofer i s-a ridicat certificatul de inmatriculare al masinii Fiecare microbuz de 8+1 locuri intalnit de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro