Nu circulati cu numere provizorii straine

Hila Ovidiu

V-ati cumparat masini din strainatate si vreti sa veniti cu ele in tara? Aveti mare grija! Politistii spun ca placutele de inmatriculare sunt valabile doar in tara emitenta. Cu masina va puteti intoarce in Romania doar pe platforma. In ultimele 24 de ore 2 soferi s-au ales cu dosare penale pentru ca au circulat cu masini neinmatriculate pe teritoriul romanesc.

nrDoi barbati s-au ales cu dosare penale dupa ce au fost prinsi circuland pe drumurile publice cu masini inmatriculate provizoriu in Germania. Oamenii legii spun ca cei care cumpara masini inmatriculate in strainatate si au numere de inmatriculare provizorii pot circula cu masinile doar in tara emitenta. Cei doi barbati s-au ales cu dosare penale pentru conducere de vehicule neinmatriculate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

E oficial. Spitalul va avea Centru de Cercetare Medicala

18 milioane de lei. atat va primi spitalul judetean pentru realizarea Centrului de Cercetare Medicala. Banii vor ajunge si pentru achizitionarea unui RMN. Managerul Spitalului Clinic Judetean spune ca de ani de zile nu au mai fost facute achizitii semnificative. Cu proiectul de realizare a Centrului de Cercetare insa vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro