Noua conducere a Prefecturii a depus juramantul

Hila Ovidiu

Prefectura Sibiului are de luni, ofical, o noua conducere. Olimpia Prislopean si Lucian Radu si-au depus juramintele. Cei doi au dat asigurari autoritatilor locale ca vor avea tot sprijinul necesar pentru realizarea proiectelor in folosul cetatenilor.

Noua conducere a Prefecturii Sibiu a fost investita in functie luni prin depunerea jurmantului. Guvernul Grindeanu a decis eliberarea din functie a fostului prefect Cristian Roman si a subrefectului Anca Sandru si inlocuirea lor cu Lucian Roman si Olimpia Prislopean. Inainte de depunerea juramantului IPS Laurentiu Streza a rostit o Rugaciune.

Nou numitii in functii au asigurat autoritatile locale de transparenta si suport in implementarea planului de guvernare si a masurilor destinate cetatenilor.

Atat primarul Astrid Fodor cat si presedintele Consiliului Judetean Daniela Campean si-au exprimat dorinta de a avea o colaborare cat mai eficienta mai ales in conditiile in care, de multe ori, legislatia privitoare la administratia publica este pe alocuri incoerenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de incendii de vegetatie

Primavara a venit cu… val de incendii de vegetatie la Sibiu. Pompierii au fost solicitati sa intervina la mai bine de 70 de cazuri. 2 dintre ele au avut loc chiar in cursul zilei de luni. A fost weekend de foc, la propriu, pentru pompierii sibieni. salvatorii au fost solcitati […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro