NOTĂ DE INFORMARE Privind răspândirea infectării cu Coronavirus COVID-19

        În contextul riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus COVID-19, vă informăm că în perioada 11 martie – 31 martie 2020, activităţile de audienţă la nivelul INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN VÂLCEA se suspendă, urmând ca după această dată să se ia noi decizii, în funcţie de evoluţia situaţiei.

        Din aceleaşi motive de siguranţă medicală, INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN VÂLCEA recomandă cetăţenilor utilizarea, cu predilecţie, a căilor de comunicare alternativă pentru depunerea cererilor, reclamaţiilor şi sesizărilor, respectiv prin fax, poştă sau email.  (fax: 0250/738363, email: cabinet@vl.politiaromana.ro) sau către subunităţile teritoriale(prin poştă, fax).

       Pentru orice situaţie care reprezintă o urgenţă se va apela 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACŢIUNI ALE IJP SIBIU

Persoane reținute în urma activităților de natură judiciară derulate de către polițiștii sibieni La data de 10 martie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Vurpăr. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro