Noi suspiciuni de gripa la Sibiu

Hila Ovidiu

Revine gripa in Sibiu. pentru ultima saptamana au fost raportate 13 suspiciuni. A fost recoltata si o proba in vederea confirmarii cu laboratorul.

Sibiul revine la statutul de judet cu activitate gripala sporadica dupa ce in ultima saptamana au fost raportate de catre medicii de familie un numar de 13 suspiciuni de diagnostic cu gripa. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica au decis prelevarea unei probe de exudat in vederea confirmarii cu laboratorul. Proba de exudat a fost recoltata de la o fetita in varsta de 6 ani din satul Ravasel, comuna Mihaileni. Proba este la momentul de fata in curs de investigare. De la inceputul sezonului si pana in prezent au fost confirmate cu laboratorul 4 cazuri de gripa. Vorbim despre 2 femei cu varste de 14 si 29 de ani, un copil de 4 ani si un barbat de 44 de ani. Cazurile au fost depistate pozitiv pentru virusul gripal sezonier de tip A H3. Cel mai recent caz de gripa din judetul nostru a fost confirmat in cea de-a doua saptamana a lunii trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Americanii ar putea avea nevoie de viza pentru a ajunge in Europa

Europarlamentarii vor sa le vina de hac americanilor. Acestia cer reintroducerea temporara de vize pentru americanii care vor sa vina in Europa ca replica la faptul ca Washingtonul inca solicita vize pentru cetatenii a 5 state membre UE. Reprezentantii Parlamentului European vor sa le vina de hac americanilor dupa ce, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro