(Noi) Reparatii pe Calea Cisnadiei

Se fac plombari pe Calea Cisnadiei! Prost asfaltata inca de la inceput, strada a necesitat remedieri a deficientelor in fiecare an. Anul acesta lucrarile se fac cu bani din visteria municipala fiindca artera a iesit din garantie.

Lucrarile de reparatii au debutat inca de saptamana trecuta in oras. Pentru inceput s-a intervenit in zona centrala iar incepand de joi, muncitorii firmei care a castigat licitatia pentru lucrari de reparatii la strazi, si-au mutat cartierul general pe Calea Cisnadiei. Aici a fost frezat asfaltul pe mai multe portiuni dupa care va fi asternut un nou covor asfaltic.

Acestea sunt primele lucrari care se fac pe aceasta strada cu bani din visteria municipala. Pana anul trecut artera a fost in garantie iar deficientele au fost remediate pe cheltuiala constructorului. Au fost necesare interventii in fiecare an pe aceasta strada.

Calea Cisnadiei a fost modernizata in 2015 iar investitia, realizata cu bani de la BERD, a fost in valoare de 1,5 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Medicii vor spital cu heliport, pe actualul amplasament

Medicii de la judetean si-ar dori noul spital pe locatia actualei unitati medicale. Sau cel putin asa i-au spus acestia Adelei Muntean, prefecta Sibiului. Varianta propusa de medici a mai fost luata in calcul in urma cu aproximativ 5 ani de zile. Dupa ani de zile in care s-au vehiculat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro