Noi razii rutiere

Hila Ovidiu

Atentie, sibieni! Politistii rutieri ies din nou in strada. De aceasta data sunt vizati atat soferii cat si pietonii. Cei care incalca regulile de legislatie rutiera risca amenzi usturatoare.

Daca vreti sa va pastrati permisul de conducere si sa nu admirati fortat primavara din postura de pieton nu calcati prea tare pedala de acceleratie, nu va angajati in depasiri neregulamentare sau alte manevre riscante. Aveti grija si la pietoni. Neacordarea de prioritate acestora va lasa fara permis pentru o luna de zile. Daca sunteti pietoni circulati numai pe trotuar si traversati numai pe la trecerile pentru pietoni. Daca aveti trecere pentru pietoni semaforizata aveti dreptul de a trece strada doar pe culoarea verde a semaforului destinat pietonilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Shimbari la Prefectura

Sibiul are de miercuri un nou prefect. Cristian Roman a fost inlocuit prin decizie guvernamentala cu Lucian Radu. Si subprefectul a fost schimbat. In locul Ancai Sandru a fost numita Olimpia Prislopean. Guvernantii au decis miercuri sa schimbe prefectii in 4 judete ale tarii printre care si Sibiul. Cristian Roman […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro