NOI RAPORTĂRI

În urma centralizării pe care ISJ Sibiu a realizat-o astăzi, 20.02.2020, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 219 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2209 de cazuri de viroză.

Cursurile sunt suspendate azi în la grupa mare-secția germană de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22 Sibiu, iar în perioada 20-21.02.2020 la clasa I C de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu deoarece 11 elevi au fost confirmați cu suspiciune de gripă la testul rapid, la clasele I A și IV A de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu, la clasele I A și VIII C de la Școala Gimnazială ”Georg Daniel Teusch” Agnita și la clasa a VIII-a A de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu, deoarece peste 20% din elevi sau preșcolari au viroză. În total sunt 192 de elevi și preșcolari afectați de această decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACCIDENT PE DN7 - ACTUALIZARE

Șoferul a fost descarcerat și preluat de ambulanța SAJ, iar echipajul SMURD a preluat o tânără. Ambele victime sunt constiente Din primele cercetări se pare că, conducătorul unui autotren ce circula pe sensul de mers VL-SB, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la dreapta, semiremorca ar fi pătruns pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro