Noi locuri de joaca in oras

Hila Ovidiu

Din primavara avem noi locuri de joaca pentru cei mici. Municipalitatea sibiana are in plan sa amenajeze anul viitor inca 14 noi miniparculete in cartierele orasului.

Dupa investitiile de anul acesta, din Parcul Strand si Parcul Sub Arini unde au fost create cele mai mari locuri de joaca existente in oras, municipalitatea si-a propus sa doteze cu miniparculete si celelalte cartiere ale Sibiului. Contractul pentru lucrari urmeaza sa fie semnat pana la finele acestei saptamani. Lucrarile vor incepe in primavara anului viitor. Vor fi construite locuri noi de joaca in mai toate cartierele orasului. Acestea vor fi amplasate intre blocuri pentru a putea fi accesibile parintilor care vor sa isi petreaca putin timp in aer liber alaturi de cei mici. De asemenea, in Parcul Tineretului vor fi montate noi echipamente de joaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Echipajele SMURD patruleaza in cautarea oamenilor strazii

Gerul din ultimele nopti i-a facut pe cei de la SMURD sa se gandeasca si la sibienii care nu au un adapost deasupra capului. Echipajele de salvare patruleaza noapte de noapte in locurile in care isi fac veacul oamenii strazii pentru a vedea daca nu cumva acestia au nevoie de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro