Noi locuri de joaca in oras

Hila Ovidiu

Veste buna pentru cei mici. Municipalitatea aproape ca a terminat lucrarile pentru mai multe locuri de joaca. Majoritatea au fost amplasate in zone de blocuri unde nu existau spatii destinate copiilor. Alte parcuri au primit dotari suplimentare.

Pana la momentul de fata au fost realizate locuri de joaca pe strazile Doinei, Eftimie Murgu, Aleea Pajistei, Calea Turnisorului, Aleea Picasso, Alba Iulia, Goraslau si in parcul Reconstructiei. In parcurile de pe Strandului, Mihai Viteazu, Oasa, Siretului, Plugarilor, Aleea Sevis, Aleea Selimbarului, Litovoi, Lunga si in locul de joaca din Valea Aurie a fost suplimentat numarul de echipamente de joaca. Municipalitatea intentioneaza sa construiasca un nou loc de joaca in cartierul Dioda. La momentul de fata se pregateste licitatia de achizitie a echipamentelor de joaca. Contractul pentru echipamentele deja amplasate are o valoare de peste 361 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractor prins

Unul dintre infractorii specializati pe inselaciuni prin metoda „Accidentul” a fost prin se dpolitistii medieseni. Acesta a incercat sa pagubeasca o batrana de suma de 1800 de euro.\ Un tanar in varsta de 26 de ani a cazut in propria plasa dupa ce a incercat sa insele o batranica prin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro