Noi investitii in parcul Sub Arini

Hila Ovidiu

Municipalitatea face noi investitii in parcul Sub Arini. Acolo vor fi construite o toaleta publica si o casuta unde mamicile ii vor putea schimba sau hrani pe cei cu varste mici.

Dupa amenajarea unui nou loc de joaca, a unui spatiu de miscare in aer liber si a modernizarii sistemului de iluminat, municipalitatea continua investitiile in parcul Sub Arini. Aici vor fi construite doua cladiri de mici dimensiuni menite sa creasca gradul de confort al celor care obisnuiesc sa isi petreaca timpul liber in parc. Pentru “Casuta bebelusului” a fost alocata suma de 57 de mii de lei. Aceasta va fi compusa dintr-o incapere destinata alaptarii sau schimbatului de scutece si o incapere dotata cu toaleta si chiuveta. Cel de-al doilea obiectiv de investitii, toaleta destinata marelui public, va costa estimativ aproximativ 500 de mii de lei si va fi compusa din 5 incaperi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi certati cu legea, cercetati penal

4 conducatori auto s-au ales cu dosare penala in ultimele 24 de ore. Cei mai multi au fost prinsi fie beti la volan fie fara permis de conducere. Primul nefericit cazut in mana oamenilor legii este un mediesean in varsta de 37 de ani prins beat la volan. In cazul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro