Noi cazuri de gripa

Hila Ovidiu

In ciuda primaverii gripa inca isi face de cap pe la Sibiu. In ultima saptamana au fost confirmate cu laboratorul 4 noi cazuri. 2 sunt pozitive pentru gripa pandemica iar celelalte pentru gripa sezoniera.

Cele doua cazuri de gripa pandemica au fost depistate la doi adolescenti de 16 si 17 ani, ambii elevi la Liceul Independenta unde, pana la inceputul acestei saptamani a fost un focar de gripa cu 17 cazuri. In unul dintre acestea a fost nevoie de internare. O alta proba recoltata a fost depistata pozitiv pentru virus sezonier de tip B. Victima este o fetita de doar 4 luni din localitatea Vard. Cel de-al patrulea caz de gripa constatat a fost tot de tip B. Proba recoltata a apartinut unei fetite de 11 ani din localitatea Moardas.

Tot in ultimele 7 zile au mai fost constatate si 32 de cazuri de suspeiciune de gripa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concert caritabil pentru Iuliana

Viitorii jurnalisti si-au dat mana pentru a o ajuta pe Iuliana Finica, o tanara educatoare din Sibiu bolnava grav. Studentii au pus la cale un concert caritabil de muzica populara la care sunt invitati toti sibienii care vor sa o ajute pe tanara de 22 de ani. La doar 22 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro