„Noi…ca la Centenar”

Hila Ovidiu

Reprezentatie artistica de zile mari dedicat Centenarului, vineri in sala festiva a Colegiului Pedagogic. Elevii mai multor clase din Liceul Noica pun in scena spectacolul  “Noi…ca la Centenar”. Din program nu lipsesc poeziile si cantecele patriotice dar si tinutele traditionale.

Elevii Liceului Teoretic Constantin Noica marcheaza vineri Centenarul printr-un spectacol din care nu vor lipsi poezia, muzica populara, portul traditional romanesc si bineinteles cantecele patriotice. Intitulat “Noi…ca la Centenar”, evenimentul isi propune sa sarbatoreasca asa cum se cuvine implinirea a 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia.

De punerea in scena a acestui eveniment cultural s-au ocupat dascalii Maria Lupean, Eugenia Valcu, Madalina Sporis, Mircea Botis si Emilia Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe Sibiu Magic Show!

Sibiu Magic Show vine la Sibiu cu surprize una si una. In 6 decembrie este programat spectacolul intitulat „Totul este posibil” semnat de catre Julien Cotereau(citit cotero, cu accent pe e si o), fost colaborator al Circque du Soleil. Indiferent de varsta, sibienii sunt asteptati de Mos Nicolae, la Teatrul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro