Noi actiuni rutiere

Hila Ovidiu

Transportatorii de marfuri si persoane au intrat din aceasta saptamana in vizorul oamenilor legii. Campania de control TISPOL TRUCK&BUS are loc pana in 19 februarie inclusiv. Actiunea are loc cu sprijinul celor de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier.

Actiunile au in principal scop preventiv. S-a decis implementarea acestei actiuni la nivel european dupa ce s-a constatat ca in ultima vreme principalele accidente rutiere produse din vina transportatorilor au vizat neadaptarea vitezei, neatentia la mersul inapoi, neasigurarea la schimbarea directiei de mers sau neacordarea prioritatii pietonilor sau altor autovehicule. Vizati de controalele rutiere care se vor desfasura pe tot parcursul saptamanii sunt cei care conduc autovehicule destinate transportului public de persoane cu capacitate de transport mai mare de 8+1 locuri sau masinile de marfa cu o capacitate mai mare de 3,5 tone. Vor fi trase pe dreapta atat masinile inmatriculate in tara noastra cat si cele din strainatate. Actiunile de control se realizeaza in parteneriat cu cei de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gripa aviara in 6 judete din tara

Focar de gripa aviara in apropiere de judetul Sibiu. eprezentantii ANSVSA spun ca au gasit pasari infectate cu virusul aviar in localitatea Ucea de jos din Brasov dar si in Mures. In total in tara noastra au fost constatate 6 astfel de focare. Autoritatile fac apel la calm din partea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro