Ninge abundent la Păltiniş. S-au suplimentat utilajele de deszăpezire! (UPDATE)

Hila Ovidiu

Circulaţia spre staţiunea montană Păltiniş era îngreunată duminică, în jurul prânzului, din cauza ninsorii abundente care a acoperit asfaltul cu un strat subţire de zăpadă. Peste 60 de utilaje de deszăpezire au fost scoase pe teren de societatea Drumuri și Poduri SA Sibiu, care se ocupă de curăţarea drumurilor din tot judeţul.Circulaţia pe drumul judeţean 106A Sibiu-Păltiniş este îngreunată de ninsoarea abundentă, motiv pentru care s-a suplimentat numărul de maşini pentru deszăpezire, respectiv sunt pe teren 3 utilaje cu lame și material antiderapant.“În jurul orelor 11.30 ninsoarea s-a intensificat în Păltiniş. Din cauza intensităţii precipitaţiilor, am suplimentat numărul de utilaje care acţionează în zonă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil. Se circula greu, în condiţii de iarnă, însă nu sunt blocaje, nu se circula bară la bară”, a declarat pentru stiridesibiu.ro Monica Iliescu purtătorul de cuvânt al societăţii.Echipele de intervenţie sunt pe teren, în întreg judeţul circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă.“Toate cele 67 de utilaje acţionează pe drumurile din judeţ. Se circula fără probleme, în condiţii de iarnă”, a mai precizat Monica Iliescu.Ninsoarea a acoperit judeţul Sibiu începând de sâmbătă noapte spre duminică.Şoferii aflaţi în trafic pot apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene la numărul  0269.210.884 , apelabil 24 de ore din 24.

UPDATE: Potrivit informaţiilor furnizate de Primăria Sibiu, în interiorul staţiunii Păltiniş se acţionează cu un utilaj cu lamă , iar în oraşul Sibiu sunt alte şapte maşini care se ocupă de curăţarea străzilor.“Primele utilaje de deszapezire au iesit in teren la ora 1 in aceasta noapte. Un numar de 7 utilaje cu plug si dispersoare de material antiderapant sunt in continuare in teren, la acestea adaugandu-se 2 utilaje de mici dimensiuni pentru strazile mai inguste si o bascula din care se imprastie manual antiderapante. In statiunea Paltinis actioneaza un utilaj cu plug”, se arată în informarea transmisă duminică, la ora 12.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 12.30

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este întreruptă pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins între Bucureşti şi Fetești. De asemenea, nu se circulă pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale: DN22A Izvorul Corbului (jud. Tulcea)– limita cu jud. Constanța; DN22 Baia (jud. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro