Nicio zi fara petarde confiscate

Hila Ovidiu

2 comercianti de produse pirotehnice au cazut pe mana politistilor in mai putin de 24 de ore. Primul dintre ei este un minor de 15 ani din Sibiu prins in cursul zilei de marti, iar cel de-al doilea un tanar de 25 de ani a carui marfa a fost confiscata chiar in aceasta dimineata. Captura politistilor este de peste 1400 de petarde.

In aceasta saptamana nu a trecut nici macar o zi fara ca politistii din judet sa nu dea peste vanzatori iliciti de articole pirotehnice. Numai in ultimele 24 de ore au fost prinsi doi astfel de vanzatori ambulanti. Este vorba despre un minor de 15 ani care a cazut in mana oamenilor legii in cursul zilei de marti si un alt barbat de 25 de ani care a fost prins in preajma statiei CF Sibiu. Copilul avea asupra sa 13 cutii cu articole pirotehnice pe care le oferea spre vanzare. Baiatului i-au fost confiscate cele 780 de petarde.  Barbatul de 25 de ani domiciliat in Ludos avea asupra sa 700 de petarde din clasa I la momentul la care a fost prins de catrre politistii de la Biroul Judetean de Politie Transporturi Sibiu alaturi de cei de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase. Barbatul a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda unor minori o parte din petarde. Marfa acestuia a fost de asemenea confiscata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biserica Parohiei Turnisor II va fi sfintita duminica

Credinciosii din zona Turnisor isi vor vedea duminica visul impllinit. La aproape 20 de ani de cand a fost pusa piatra de temelie biserica Parohiei Turnisor II va fi sfintita. Ceremonia va fi condusa de catre IPS Laurentiu Streza Mitropolitul Ardealului.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro