Neatentie doare!

Hila Ovidiu

O femeie 54 de ani si-a vazut moartea cu ochii dupa ce a incercat sa traverseze neregulamentar. Desi soferita a franat cat a putut pentru a evita sa o loveasca pe femeia neatenta, tot a luat-o pe capota. Din fericire victima s-a ales cu cateva rani usoare.

images

Neatentia doare! A aflat pe pielea ei o femeie de 54 de ani. Aceasta a vrut sa traverseze neregulamentar undeva pe la intersectia dintre strazile Gheorghe Lazar si Tipografilor. Si-a vazut insa moartea cu ochii dupa ce de la coltul intersectiei a aparut o masina. Femeia de la volan a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a evita impactul insa…Ca prin minune femeia neatenta a scapat cu cateva rani usoare. Politistii spun insa ca este un adevarat miracol faptul ca aceasta nu s-a oprit fix sub rotile masinii date fiind conditiile meteo din ultimele 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie la "hotii de buzunare"!!!

Dupa ce au terminat proviziile de Craciun, sibienii se indreapta in aceste zile in magazine pentru a-si face cumparaturile specifice noptii dintre ani. Politistii le recomanda sa dea dovada de prudenta maxima pentru ca hotii de buzunare nu dorm niciodata. Politistii fac apel la toti sibienii sa dea dovada de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro