Neatentia si teribilismul duc la pierderi de vieti omenesti

Hila Ovidiu

Saptamana aceasta a fost plina de accidente rutiere la Sibiu. Nu a fost zi in care sa nu aiba loc cel putin un eveniment rutier grav! Pentru a preveni astfel de situatii politistii spun ca soferii trebuie sa fie mult mai atenti si mult mai prudenti atunci cand conduc!

imagesUltimul dintre accidente a avut loc chiar in cursul noptii trecute. La baxza producerii acestuia a stat o depasire neregulamentara. O persoana a murit pe loc iar alte doua si-au pierdut viata la spital. Inca 4 persoane sunt ranite. Pentru a evita astfel de tragedii rutiere politistii recomanda atentie si prudenta maxima la volan!Fie ca e zi sau ca e noapte, aglomeratie sau din contra, sunteti aproape singuri pe strada, nu calcati prea tare pedala de acceleratie. Masina este totusi din fier si orice piesa se poate defecta oricand. Nu circulati fara sa aveti luminile de intalnire aprinse. Nu plecati la drum lung daca stiti ca autoturismul dumneavoastra nu are o stare tehnica tocmai buna. Purtati centura de siguranta si, bineinteles, fiti atenti si la ceilalti participanti la trafic!!! Pietoni, biciclisti sau motociclisti, cu totii vor sa ajunga acasa in siguranta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hipermetropia, mai periculoasa ca miopia!

Hipermetropia, mai periculoasa decat miopia. Si asta pentru ca cei care sufera de aceasta afectiune oftalmologica nu pot vedea bine nici de aproape nici la distanta. Medicii spun ca in astfel de cazuri se impun tratamente pe termen lung si chiar operatie in cazurile grave. Hipermetropia este o afectiune care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro