Natura vazuta prin ochii lui Eugen Macinic

Hila Ovidiu

O noua expozitie de pictura semnata de Eugen Macinic a ajuns la Sibiu. Ea poate fi vizitata in Centrul de Informatii pentru Turisti.

indexExpozitia este compusa din aproximativ 80 de tablouri, majoritatea realizate in ulei. Temele preferate ale pictorului sunt peisajele si florile. Eugen Macinic s-a nascut in Debes la data de 5 martie. Din 2009 este licentiat in pictura la Facultatea de Arte Vizuale din Oradea. In perioada 1998-2001 a avut mai multe colaborari in Germania. A fost distins de-a lungul carierei cu numeroase premii si diplome. A expus in colectii private si de stat in Romania, Franta, Germania, Anglia, Olanda, Statele Unite si Canada. Renumitul pictor se poate lauda cu 9 expozitii in Sebes, doua in Cugir, 5 in Alba Iulia, una in Baia Mare, una in Cluj Napoca, doua in Oradea, doua la Deva, doua la Hunedoara, una in Hateg, 4 in Sibiu si una la Zlatna. A mai expus in Bucuresti la Centrul Cultural al Ministerului de Interne si la Muzeul National al Literaturii Romane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Conditii de lux pentru animalele de la Zoo

Pe caldurile din ultimele zile cel mai bine au dus-o animalele de la zoo. Au primit hrana in cantitati mai mari, au beneficiat regim diversificat si acolo unde a fost cazul chiar de sisteme de racorire cu vapori de apa. Ursii leii si alte animale beneficiaza de sistem de protectie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro