N-ai viza??? PA!!!

Hila Ovidiu

Un nou cetatean strain caruia i-a expirat viza de sedere in Romania, este obligat sa paraseasca tara. El a primit si o amenda pe care va trebui sa o plateasca. Cetateanul Moldovean avea viza de sedere expirata din 2009.

Politistii Oficiului Roman pentru Imigrari Sibiu au desfasurat o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a strainilor. Cu aceasta ocazie, a fost depistat cu sedere ilegala un cetatean moldovean care a intrat in Romania in cursul anului 2009 cu viza de lunga sedere in scop de reintregirea familiei iar la expirarea acesteia nu a parasit teritoriul tarii. Pe numele sau a fost emisa o Decizie de returnare  prin care strainul este obligat sa paraseasca Romania in termen de 15 zile.  Autoritatile fac apel catre toti cetatenii straini de pe raza judetului si conteaza pe respectul oamenilor fata de legislatia in domeniu, invitandu-va sa ii  contactati pentru orice problema legata de aplicarea  prevederilor legale, la Biroul pentru Imigrari Sibiu, din strada Revolutiei Nr. 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taberele la mare cautare

Taberele scolare din judet au fost in 2011, cele mai cautate din tara. Pentru acest an,  conducerea institutiei sibiene si-a propus ca obiective, finalizarea lucraruilor extindere la Hotelul Sport si Achizitionarea unui nou spatiu pentru birouri. Anul acesta, copii si profesorii interesati sa isi petreaca vacanta in Judetul Sibiu pot […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro