Munitie neexplodata la Seica Mare

Hila Ovidiu

Pericol de explozie la Seica Mare. Echipa pirotehnica din cadrul ISU Sibiu a ridicat miercuri seara, la intrarea in localitate, la marginea partii carosabile, trei proiectile perforante de artilerie. Joi dimineata pirotehnistii au fost chemati din nou, deoarece au fost gasite alte trei proiectile.

Alarma pe DN 14, la intararea in localitatea Seica Mare. Joi dimineata, intre orele  10 si 13, traficul rutier s-a desfasurat cu greutate, pe un singur fir, alternativ, dupa ce in zona au fost gasite mai multe proeictile perforante de artilerie, ramase din conflagratiile mondiale. In acelasi loc, miercuri seara, au mai fost gasite trei astfel de proiectile, care au fost ridicate de catre pirotehnistii din cadrul ISU Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Munitie neexplodata la Seica Mare

Pericol de explozie la Seica Mare. Echipa pirotehnica din cadrul ISU Sibiu a ridicat miercuri seara, la intrarea in localitate, la marginea partii carosabile, trei proiectile perforante de artilerie. Joi dimineata pirotehnistii au fost chemati din nou, deoarece au fost gasite alte trei priectile.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro