Municipalitatea vinde pamant

Hila Ovidiu

Vreti sa deveniti proprietari de pamant in Sibiu? Acum aveti ocazia! Municipalitatea scoate la vanzare prin licitatie inca 6 loturi. Patru dintre terenuri sunt in cartierul Strand II iar doua in zona Lacul lui Binder.

Cele patru terenuri din zona Strand II sunt situate in zona de case si au suprafete cuprinse intre 270 si aproape 300 de metri patrati. Pentru acestea pretul de pornire al licitatiei este de 451 de lei pe metrul patrat, la care se va adauga si TVA-ul. Cele doua lotuyri din zona Lacului lui Binder au suprafete de 838 respectiv 957 metri patrati. Pretul de pornire pentru acestera este de 64,52 euro pentru un metru patrat. Cei care vor sa se inscrie la oricare dintre cele doua licitatii trebuie sa isi achizitioneze caietul de sarcini in valoare de 500 de lei, sa achite taxa de participare la licitatie in valoare de 1000 de lei, in timp ce garantia de participare este de 30 la suta din valoarea terenului. Procedurile de licitatie vor fi supuse joi votului consilierilor locali. Dupa ce vor trece de aprobarea acestora vor fi cacute publice. In luna aprilie a acestui an municipalitatea sibiana a mai vandut trei loturi tot in cartierul Strand II. In utrma tranzactiilor suma incasata de municipalitate a fost de peste 484 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi schimbari

Noul cod de procedura civila ii obliga pe patronii mai multor societati sa isi schimbe denumirea firmei. Societatile inregistrate in registrul comertului care au in denumire cuvantul”societate comerciala” sunt obligate sa efectueze demersurile necesare inlocuirii acestei sintagme cu termenul „societate”. Conform prevederilor legale aceste societati comerciale trebuie sa se prezinte,incepand […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro