Municipalitatea invita sibienii la dezbateri

Hila Ovidiu

Reprezentantii municipalitatii ies in strada! Nu sa protesteze ci pentru a sta de vorba cu sibienii. S-au stabilit deja primele cartiere in care se vor purta dezbateri in ceea ce priveste strategia de dezvoltare a orasului pana in 2023.

Sibienii sunt din nou invitati la dezbateri. S-au stabilit deja primele trei zone unde reprezentantii municipalitatii isi vor da intalnire cu locatarii cartierelor si vor discuta pe marginea strategiilor de dezvoltare a orasului.
Cele 11 intalniri propuse in acest an vor avea loc in lunile februarie si martie ale acestui an. Prima intalnire va avea loc in sala festiva a Colegiului Baritiu de pe strada Oituz. Intalnirea este valabila pentru cartierele Hipodrom I si II. Dezbaterea este programata pentru marti 2 februarie cu incepere de la ora 18.00. Cea de-a doua intalnire vizeaza cartierele Hipodrom III, IV si Calea Dumbravii. Dezbaterile vor avea loc in 3 februarie la colegiul Andrei Saguna de pe Aleea Turnu Rosu. Ultima dezbatere deja programata va avea loc in 4 februarie la Scoala Regele Ferdinand si va viza cartierul Vasile Aaron.
Dupa ce se vor trage concluziile se va vedea ce proiecte sunt viabile. Acestea vor fi parte a Strategiei de Dezvoltare Durabila Urbana a Municipiului Sibiu pentru aceasta perioada pana in anul 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Anofm Sibiu militeaza pentru angajarea romilor

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca si-a propus sa integreze in piata muncii cat mai multi romi. Au avut loc intalniri cu reprezentantii etniei si s-a discutat despre cursuri de calificare, seervicii de solidaritate, acordarea pentru sprijin material pentru deschiderea unei afaceri sau stimularea angajatorilor care incadreaza in munca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro