Mopedistii in colimator

Hila Ovidiu

Politisti rutieri sibieni le-au pus gand rau mopedistilor. Oamenii legii vor desfasura ample actiuni de verificare a conducatorilor acestor vehicole, pentru a minimaliza riscul de accidente la care acestia sunt expusi. Nici soferii nu pot sta linistiti. Sambata, rutieri isi amplaseaza radarele in cascada la limita cu judetul Brasov.

Atentie conducatori de vehicole pe doua roti!. Politistii rutieri sibieni vor desfasura ample actiuni de prevenire a accidentelor rutiere produse de biciclisti, mopedisti si motociclisti si in care sunt implicate acesti participanti la trafic. Aceste actiuni presupun verificari care ii au in centru atentiei pe acesti conducatori de vehicole. Nici soferii nu scapa de toata atentia politistilor rutieri. Sambata, oamenii legii isi vor amplasa radarele in cascada la limita cu judetul Brasov, pentru identificarea si sanctionarea vitezomanilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhar dupa gratii

Un tanar de 17 ani a ajuns in arestul Politiei dupa ce a talharit o fata de 15 ani si a incercat sa fure geanta unei alte femei, prin acte de violenta. Cum ambele victime l-au descris clar pe infractor, baiatul a fost imediat prins de politisti iar Parchetul a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro