Mopedisti cu dosar penal

Hila Ovidiu

Modificarile Codului Rutier le-au adus dosare penale catorva sibieni. Este vorba despre 11 persoane care au fost prinse in trafic conducand astfel de vehicule fara a avea permis special. Reamintim faptul ca inca din 19 ianuarie au intrat in vigoare modificarile Codului Ruier.

Din nestiinta, ghinion sau pur si simplu indiferenta 11 sibieni s-au ales cu dosare penale pentru ca au condus mopede pe drumurile publice fara sa detina permis pentru acestea asa cum prevede Codul Rutier. Sanctiunile au fost aplicate in doar 11 zile de cand au intrat in vigoare modificarile aduse Codului Rutier. Doua dintre cele 11 persoane au primit sanctiuni si pentru consum de alcool. Printre cei cu dosar penal se numara si cativa minori. Restul sunt persoane cu varste intre 18 si 30 de ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sfintii Trei Ierarhi

De aproape o mie de ani crestinii ortodocsi de pretutindeni ii sarbatoresc la data de 30 ianuarie pe Sfintii Trei Ierarhi Basile Cel Mare, Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur. Sute de oameni si-au indreptata in aceasta zi pasii spre Biserica pentru a se ruga celor trei sfinti. Sfintii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro