Monica Macovei, făcută praf de români, după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale

Hila Ovidiu

Monica Macovei și-a anunțat candidatura ca independent la alegerile prezidențiale, prin intermediul unui mesaj video postat pe site-ul www.macoveipresedinte.ro, precizând că a decis să facă acest pas pe motiv că miile de români i-au cerut acest lucru.

În urmă cu două luni, nu mi-aş fi imaginat că voi veni în faţa voastră cu acest anunţ. Abia am terminat o campanie pentru a fi realeasă în Parlamentul European. Doream să continui de la Bruxelles, şi în acest nou mandat, lupta împotriva corupţiei şi fraudei, pentru competiţie corectă în economie, care să aducă românilor investiţii şi locuri de muncă. Între timp, ceva s-a schimbat însă în Romania. Şi eu, ca şi voi, sunt nemulţumită de opţiunile de vot care ni s-au oferit. Opţiunile de vot care ne sunt impuse de partide nu au fost testate în nicio bătălie electorală naţională. De curând, mii şi mii dintre voi m-aţi chemat să intru în cursa pentru Cotroceni. Răspund acum şi candidez. Nu a fost o alegere uşoară, dar este o provocare pe care mi-o asum cu hotărâre şi credinţă„, spune Monica Macovei în mesajul video.

După ce își trece în revistă activitatea de procuror comunist și cea de europarlamentar băsist care a denigrat România la Bruxelles, Macovei spune și de ce candidează: De ce candidez acum, vă întrebaţi. Candidez pentru că ştiu că putem mai mult. Trebuie să dorim mai mult şi să ştim că putem mai mult ca ţară. Nu avem altă şansă decât să cerem mai mult în aceste alegeri. În acest an, România este la răscruce. Putem merge înainte sau putem să ne întoarcem cu 10 sau 20 de ani în urmă. Alegerea este a noastră. Aşa cum eu am decis să candidez şi voi trebuie să decideţi să vă implicaţi. Aceasta este România voastră. Acesta este viitorul vostru. Cei care vi-l fură, vă fură mai mult decât bani din buzunar. Vă lipsesc de investiţiile care fac economia mai bună, pun pe fugă afacerile care creează locuri de muncă, vă fură din banii de sănătate, din educaţia copiilor voştri. Fură din viitorul vostru şi din viitorul copiilor voştri.În finalul materialului video, Macovei cere ajutorul românilor pe motiv că nu poate face acest pas singură: Nu pot face asta singură. Am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie ca şi voi să credeţi că şi voi puteţi face schimbarea în bine. Veniţi astăzi lângă mine. Implicaţi-vă în campania mea. Aveţi de ales: îi lăsaţi să va distrugă viitorul sau veniţi acum lângă mine sa ne câştigăm împreună viitorul.Candidatura la alegerile prezidențiale a Monicăi Macovei, este un bun prilej ca europarlamentarul să dea explicații în fața românilor, cărora le cere votul pentru fotoliul de la Cotroceni, cum e cu cele două milioane de voturi fraudate la referendumul de demitere a lui Băsescu din 2012. Să explice Macovei de unde avea astfel de informații false și de ce a defăimat România în Parlamentul de la Bruxelles.

 

www.exclusivnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Clasics for Pleasure

Din 11 si pana in 16 iubitorii de opera se vor bucura de o noua editie a festivalului Clasics for pleasure. 2 dintre concerte vor avea loc in Piata Mare. Organizatorii promit iubitorilor de muzica clasica 7 spectacole la care vor participa 400 de artisti de mare renume. Doua dintre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro