Modificari legislative

Hila Ovidiu

Atentie, sibieni! Au intrat in vigoare noi modificari privind criteriile si metodologia pentru evaluarea si incadrarea copiilor cu dizabilitati intr-un grad de handicap. Noile formulare se pot descarca de pe site-ul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Noul dosar pentru incadrarea copiilor cu handicap trebuie sa contina fisa mediala completata de catre medicul de familie, fisa psihopedagogica completata de catre educatorul, invatatorul sau dirigintele clasei in care invata copilul, fisa ce evidentiaza factorii de mediu si ancheta sociala comopletata de catre primaria de domiciliu a copilului si fisa psihologica completata de un psiholog clinician. Din acelasi dosar trebuie sa faca parte o copie dupa certificatul de nastere al copilului sau actul de identitate al acestuia daca este cazul, copii ale actelor de identitate ale parintilor sau reprezentantilor legali, copie dupa ultima hotarare a comisiei pentru protectia copilului sau hotarare a instantei acolo unde este cazul, certificat medical de tip A 5 completat de catre medicul de specialitate, copii ale documentelor medicale aditionale. In cazul reevaluarii este nevoie de copie a certificatului de incadrare in handicap. La toate aceste documente se mai adauga si o copie dupa certificatul de orientare scolara si profesionala in vigoare daca este cazul. Dosarele se pot depune in fiecare zi lucratoare. Rezultatele pot fi ridicate in fiecare zi de joi intre orele 09.00 si 13.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cercetati penal pentru vanatoare de mistreti

4 barabti din Loamnes si Dumbraveni sunt acuzati de braconaj. Acestia au fost prinsi de catre politisti in zona fondului de vanatoare. In masinile acestora oamenii legii au gasit arme letale si 2 mistreti impuscati. Cei care au pus mana pe cei 4 braconieri sunt politistii de la Arme, Explozivi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro