Modernizari la sediul Ambulantei

Hila Ovidiu

Sediul principal al Serviciului Judetean de Ambulanta Sibiu a intrat intr-un amplu proces de modernizare. Lucrarile, in valoare de 2,2 milioane de lei, se vor continua si in anul viitor. Pe perioada cat vor avea loc lucrarile din interior angajatii vor fi mutati in alt spatiu.

Sediul Ambulantei Sibiu urmeaza sa fie reabilitat termic. Valoarea lucrarilor este de putin peste 2,2 milioane de lei. Interventiile ar fi trebuit sa inceapa inca din vara insa documentatia nu a fost realizata complet in prima faza asa ca investitia a fost taraganata pana acum.

Cladirea urmeaza sa fie izolata termic la exterior iar in interior se vor reface complet instalatiile de incalzire. La momentul de fata, incazlirea se face cu sobe de teracota.

Pentru interventiile din interior este necesara relocarea personalului de la birouri. Angajatii vor fi mutati in zona de aterliere a cladirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un transport agabaritic va traversa judetul in zilele urmatoare!

Un transport agabaritic urmeaza sa tranziteze Sibiul. Vehiculul care transporta un container lat de 4 metri pleaca din Giurgiu si trebuie sa ajunga in 1 decembrie la punctul de trecere a frontierei din Nadlac. Transportul agabaritic format dintr-un vehicul care transporta un container de mari dimensiuni a plecat din Giurgiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro