Miting de 1 iunie

Hila Ovidiu

Medicii de la Pediatrie dar si mamicile ies in 1 iunie in strada! Acestia spera ca prin demersul lor vor atrage atentia autoritatilor cu privire la necesitatea unui nou spital de Pediatrie. Mitingul va avea o durata de 3 ore si va porni la ora 17.00 de la Sectia de Infectioase.

Angajatii Spitalului de Pediatrie, membrii unor asociatii de binefacere si parintii minorilor care au trecut prin spitalul pediatric ies in 1 iunie in strada. Oamenii vor sa atraga atentia autoritatilor asupra necesitatii construirii unui nou spital de Pediatrie care sa inglobeze toate sectiile la un loc si care sa le permita mamelor sa isi vegheze pruncii chiar si in spital Marsul va incepe la ora 17.00 din fata Sectiei de Boli Infectioase dupa care se va merge la Spitalul Luther. De aici protestatarii vor merge in Piata Mare unde vor incerca sa isi faca auzite doleantele. Medicii spun ca au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a rezolva cererile mamelor care si-au dorit sa fie internate alaturi de micutii bolnavi. Este pentru prima oara cand medicii si parintii micutilor pacienti isi dau mana pentru a se face auziti. In medie, intr-un an, Spitalul de Pediatrie interneaza pentru tratament aproximativ 8 mii de micuti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a strigat catalogul dupa 55 de ani

Dupa 55 de ani la Colegiul Lazar s-a strigat din nou catalogul pentru promotia 1961. emotionati peste masura, fiecare dintre cei aproximativ 50 de fosti liceeni prezenti au raspuns prezent. Dupa cateva ore de povesti s-a incins distractia. Cu tinerete vesnica in suflet, zeci de absolventi ai promotiei 1961 a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro