Minori dupa gratii

Hila Ovidiu

O femeie a ajuns la spital cu umarul fracturat dupa ce a fost talharita pe strada. Mai multi tineri i-au smuls lantul de la gat apoi a impins-o. Suspecti de comiterea acestei infractiuni sunt 4 minori cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani.

Victima, o femeie din municipiul Sibiu, a sesizat Politia cu privire la faptul ca un tanar i-a smuls de la gat un medalion din metal, iar apoi a cazut si si-a fracturat umarul sting. In urma cercetarilor si investigatiilor efectuate de politisti  au fost identificati patru tineri, suspecti in acest dosar. Unul dintre ei  are 15 ani, este cel care a comis fapta si este domiciliat in municipiul Sibiu, iar alti 3 tineri au asigurat locul faptei uitindu-se dupa patrulele de politie.  Pe numele minorului s-a dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 ore in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Sibiu.  Acesta urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe linga Judecatoria Sibiu cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 1 Politie Sibiu – Compartimentul Investigații Criminale sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reguli stricte

S-a decis! Sacrificarea mieilor pentru valorificare este admisa doar in cele trei abatoare autorizate sanitar veterinar existente la Sibiu, Medias si Bungard. Carnea se poate valorifica in unitati autorizate pe piata nationala. Sacrificarile din gospodarii pot avea loc doar pentru consum propriu. Si in acest an, amenzile pentru cei care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro