Minor retinut pentru furt de biciclete

Hila Ovidiu

Pustiul suspectat ca a furat mai multe biciclete impreuna cu un alt baiat in varsta de 21 de ani a fost retinut. Inainte de asta tanarul a fost expertizat neuropsihiatric pentru a se afla daca a avut discernamant in momentul comiterii faptelor.

Cel de-al doilea hot prins la furat de biciclete a fost retinut. Vorbim despre un adolescent in varsta de 15 ani care, impreuna cu un prieten al sau cu 6 ani mai mare au furat in 7 iunie mai multe biciclete din zona caminelor studentesti. Minorul a putut fi retinut doar in urma expertizei neuropsihiatrice. Politistii l-au dus pe tanar miercuri in fata procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu cu propnere de control judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Baiatul este acuzat de savarsirea a 6 infractiuni de furt calificat si complicitate la furt calificat. Faptele au fost comise in perioada aprilie-mai 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Motiunea a trecut!

Liviu Dragnea a castigat batalia cu propriul guvern. Motiunea de cenzura a trecut cu 241 de voturi “pentru” si doar 10 “impotriva”. Saptamana viitoare vor avea loc cel mai probabil  primele negocieri la Cotroceni. Alesii neamului au trait un moment istoric miercuri in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului. Au dezbatut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro