Minor banuit de talharie, retinut de politisti

Hila Ovidiu

Tahariile comise de minori sunt in continua crestere la Sibiu. Dupa ce in zilele trecute erau prinsi 2 minori care agresasera angajatul unei societati comerciale pentru a fura suma de 200 de lei, un alt tanar, in varsta 17 ani intra pe mana politistilor dupa ce a talharit un valcean pe strada Tiglarilor din Sibiu.

Numarul minorilor care ajung sa comita infractiuni ii sperie pana si pe politistii sibieni. Si asta pentru ca, in ciuda actiunilor cu caracter preventiv, in care ii invata pe cei mici sa stea departe de faptele care le-ar putea aduce privarea de libertate, adolescentii sunt adesea scapati din mana atat de catre proprii parinti cat si de societate. Dupa ce la inceputul acestei saptamani doi minori, cu varste de 13 si 17 ani, au ajuns pe mana politistilor pentru talharie, la mijlocul saptamanii un alt tanar in varsta de 17 ani a intrat in randul potentialilor infractori cu suspiciunea de talharie. Baiatul este banuit ca a atacat un valcean in varsta de 22 de ani si, folosind forta l-a deposedat pe acesta de telefonul mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prima expozitie din Muzeul Pacii, vernisata joi la Sibiu

Sibiul are in aceasta luna un Muzeul al Pacii, gazduit de catre Biblioteca Astra. Aici a fost vernisata joi si prima expozitie dedicata unor mari personalitati care au contribuit la apararea pacii si drepturilor omului. Incepand din aceasta luna, Biblioteca Judeteana Astra, gazduieste, in corpul B, primul Muzeu al Pacii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro