Minivacanta cu dosare penale pentru sibienii certati cu legea

Hila Ovidiu

Minivacanta de 1 mai a adus dosare penale pentru mai bine de 60 de sibieni. 19 dintre ei au comis infractiuni la regimul rutier. Din 27 aprilie si pana miercuri dimineata oamenii legii au dat amenzi in valoare de 180 de mii de lei.

Politistii sibieni au fost la datorie in minivacanta de 1 mai. Oamenii legii au intocmit zeci de dosare penale celor certati cu legea si au aplicat peste 600 de amenzi. 19 din cele peste 60 de dosare penale intocmite au fost pentru infractiuni la regimul rutier. Tot in cadrul actiunilor rutiere oamenii legii au lasat fara permis 53 de conducatori auto si alti 19 au ramas fara certificatul de inmatriculare. In ceea ce priveste sanctiunile contraventilonale, 153 au fost aplicate pentru viteza excesiva si 29 pentru depasire neregulamentara. Per total, numai in trafic au fost aplicate peste 500 de amenzi in valoare de 124 de mii de lei. Restul amenzilor au fost aplicate de catre politistii care au constatat infractiuni contra persoanei sau contra patrimoniului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe dezinsectia la Sibiu!

Incepe actiunea de dezinsectie in Sibiu.  Prima etapa de interventie impotriva capuselor si a tantarilor se va desfasura incepand de joi si pana sambata inclusiv. In cadrul acestei etape de dezisectie substantele imprastiate vor viza in principal capusele. Cea de-a doua etapa se va desfasura in luna iunie si va […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro