Metoda „Accidentul” a facut noi victime la Sibiu

Hila Ovidiu

Metoda “accidentul” face din nou victime. Doua batrane au ramas fara bani dupa ce au fost inselate prin aceasta metoda. Prejudiciul este de 10 mii de lei.

Cele doua femei au fost sunate de 2 persoane necunoscute din care una s-a recomandat ca a fi avocat iar cealalta ruda a victimei. Avocatul a cerut bani pentru masluirea unui asa zis accident cu victime. Fara sa stea pe ganduri cele doua batrane au dat toti banii pe care ii aveau in casa. Dupa ce si-au dat seama ca au fost inselate victimele au depus plangere la politie. Pentru a preveni victimizarea prin aceasta metoda politistii sibieni le recomanda oamenilor sa nu dea bani din casa nimanui indiferent de motivul invocat. Potentialele victime trebuie sa stie ca niciodata anchetatorii unui caz, fie el si accident, nu solicita sume de bani. In cazul in care sunteti contactati de astfel de persoane sunati la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiile de vegetatie va pot pune in pericol bunurile si chiar viata!

Atentie la incendiile de vegetatie! Nu aprindeti focul pe timp de vant! In ultima luna au ars sute de hectare de vegetatie uscata din cauza dezmiristirilor necontrolate. Anul acesta s-a atins recordul de incendii de vegetatie. Iarba uscata, vantul si focul lasat nesupravegheat au parjolit in mai putin de o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro