Membrii Societatii Academice de Antropologie si-au dat intalnire la Sibiu

Hila Ovidiu

Filiala Sibiu a Societatii Academice de Antropologie a sustinut vineri un simpozion cu tema „Antropologie si educatie” Evenimentul a fost dedicat personalitatii lui Gheorghe Lazar.

Editia din acest an a intalnirii Societatii Academice de Antropologie a fost dedicata celui care a fost Gheorghe Lazar. In cadrul simpozionului si-au prezentat lucrarile personalitati importante ale peisajului academic romanesc. Vorbim aici despre Constantin Balaceanul Stolnici, Cristiana Glavce, Alexandru Ispas, Adina Baciu, Gheorghita Geana sau Emilian Dobrescu. Lor li se-au adaugat tinere talende din diferite domenii. Printre cei care au luat cuvantul a fost si parintele Constantin Necula. Din programul simpozionului au facut parte microconferinte, sesiuni de comunicare dar si vernisajul unei expozitii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti prinsi

3 tineri, dintre care 2 minori, au ajuns pe mana politistilor. Sunt banuiti ca in perioada iulie-septembrie a acestui an au sustras din magazia unei societati comerciale mai multe bunuri. Totul s-a intamplat in Medias. Tinerii, cu varste de 15, 16 si 21 de ani au fsot prinsi de catre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro