Mehedintenii in vizita la Sibiu

Hila Ovidiu

Intalnire intre reprezentantintii mai multor institutii de invatamant ce fac parte din proiectul Mast Networking. Vineri la Sibiu s-au aflat in vizita profesori si elevi de la o scoala din judetul Mehedinti. Acestia au vizitat mai multe unitati scolare sibiene si au asistat la diferite prezentari de proiecte realizate de catre scolarii nostri.

Elevi si profesori de la o scoala din Mehedinti au venit vineri in vizita la Sibiu. Acestia sunt membri ai proiectului Mast Networking. Proiectul se desfasoara in 5 judete. In cadrul acesteia s-a incercat o abordare moderna asupra stiintelor naturii, matematica, informatica si fizica. Elevii au avut ocazia sa invete practic aceste materii prin efectuarea de diferite experimente. Elevii sibieni au facut si demonstratii cu privire la experimentele pe care le-au realizat in timpul orelor de clasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta asistenti maternali

Zeci de copii din Sibiu au fost abandonati de parintii biologici iar acum asteapta cuminti ca cineva sa ii ia si pe ei acasa. In acest scop Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului face selectie pentru asistenti maternali profesionisti. Cei care vor sa sa ia in crestere copii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro