Megaconcert la Manchester cu Usher, Bieber si alte vedete

admin

Cantareata americana Ariana Grande va sustine, duminica, la Manchester, un concert caritabil pentru omagierea victimelor atentatului de la 22 mai, in compania unei pleiade de staruri, printre care Katy Perry, Coldplay sau Justin Bieber.

Pe afisul acestui concert exceptional de la 4 iunie, care a primit denumirea generica de „One love Manchester”, figureaza si Miley Cyrus, Pharrell Williams, Usher, Take That sau Niall Horan (One Direction), au anuntat marti organizatorii, citati de AFP si Reuters.

Beneficiile acestui concert exceptional vor fi varsate in fondul de urgenta infiintat pentru a-i ajuta pe rudele si apropiatii victimelor acestui atac, comis la finalul unui concert al Arianei Grande la Manchester Arena. Atentatul s-a soldat cu moartea a 22 de persoane si ranirea a 116.

Transmis in direct pe BBC, concertul va avea loc pe stadionul de cricket Emirates Old Trafford intre orele 19:15 (18:15 GMT) si 22:15 (21:15 GMT).

Biletele vor fi puse in vanzare incepand de joi, iar persoanele care au asistat la concertul de la 22 mai vor putea sa intre gratuit la spectacol.

„Muzica trebuie sa ne vindece, sa ne adune laolalta, sa ne faca fericiti”, a declarat Ariana Grande, intr-un mesaj difuzat pe retelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

In curand vom avea WI-FI in spatiile publice. Prevedere europeana

Europenii vor deveni tot mai conectati la Internet, sau cel putin asta urmareste Comisia Europeana, printr-un nou proiect ce ar urma sa permita catorva mii de localitati accesul la wi-fi gratuit. Initiativa se numeste WiFi4EU, iar prin aceasta Comisia Europeana „doreste sa promoveze accesul gratuit la Wi-Fi in spatii publice […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro