Meciuri de pregatire

Hila Ovidiu

Baschetbalistii sibieni incep sezonul in forta. In perioada 28-30 august vor avea meciuri depregatire iar din 9 septembrie se vor afla in cantonament.
siglaDin ultimele zile ale lunii si pana dupa jumatatea lui septembrie baschetbalistii sibieni vor avea mai multe meciuri de pregatire. Primele sunt programate pentru perioada 28-30 august cand va avea loc Memorialul Tordai la care vor participa echipele din Pitesti, Tg-Mures, Craiova si bineinteles Sibiu. Din 9 si pana in 18 septembrie jucatorii de la CSU vor fi in cantonament in Austria. Echipa, in actuala ei forma este compusa din Octavian Popa Calota, Brandon Johnson si Laurentiu Tincu pentru pozitia I, Norbert Pascu si Levar Seals pe pozitia a II-a, Slobodan Popovic, Victor Diaconescu si Milos Bojovic vor asigura pozitia a III-a, Flavius Lapuste, Georgian Paun si Cristian Ban vor fi pe pozitia IV iar pe pozitia V se vor situa Sorin Raducan, Gediminas Zyle si Brice Massamba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Natura vazuta prin ochii lui Eugen Macinic

O noua expozitie de pictura semnata de Eugen Macinic a ajuns la Sibiu. Ea poate fi vizitata in Centrul de Informatii pentru Turisti. Expozitia este compusa din aproximativ 80 de tablouri, majoritatea realizate in ulei. Temele preferate ale pictorului sunt peisajele si florile. Eugen Macinic s-a nascut in Debes la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro