Max este noul catel adoptat de catre APM

Hila Ovidiu

Agentia de Mediu a adoptat un nou catel dupa ce Marco, primul catelus adoptat s-a stins din cauza bolilor. Noul patruped s-a imprietenit de minune cu catelusa pe care cei de la Agentie o au inca de acum 2 ani. Ba mai mult, noul sosit a fost si botezat. Se numeste Max. Agentia pentru Protectia Mediului are de vineri un nou catel. Acesta il inlocuieste pe cel pe care l-au adoptat in urma cu doi ani, dar care intre timp si-a pierdut viata din cauza varstei si a bolilor. In locul sau a fost adusa o frumusete de caine de talie medie, de culoare neagra. Cainele s-a acomodat deja cu noua casa si este rasfatat de toti angajatii institutiei si nu numai. Il viziteaza adesea si copiii de la Scoala Ion Luca Caragiale. Ba mai mult, cei mici l-au si “botezat”. Catelului i-au pus numele Max.
Dupa ce s-a extras biletelul norocos si catelul a primit numele de Max, copiii au mers in curtea interioara a institutiei pentru a se juca cu el. Acolo i-a asteptat si unul dintre veterinarii de la Zoo care le-a explicat cum se ingrijeste un caine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mos Craciun vine la Zoo sambata viitoare

Dupa ce va fi vizitat toti copiii cuminti Mos Craciun va poposi in 26 decembrie in Gradina Zoologica din Sibiu. Va fi insotit de 2 reni si un ajutor. Toti copiii vor putea sa ia autografe si sa isi faca poze cu Mosul. Daca anul trecut Mosul a plecat si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro