Maternitatea, reabilitata pe jumatate

Hila Ovidiu

La 3 ani de cand au inceput lucrarile de reabilitare la maternitate, a fost data in folosinta o jumatate din imobil. Saloanele sunt compuse din cate doua paturi, au racordare la internet si un buton de alarma pentru a chema urgent medicul sau asistentele.

maternitate30 de saloane au fost deja reabilitate. Rezervele vor avea 2 paturi si toate conditiile necesare. La finalizarea lucrarilor vom avea cea mai moderna maternitate din Romania.
Se dau in folosinta 15 saloane de la nivelul II pentru sectia de Obstetrica-Ginecologie si alte 15 la urmatorul nivel pentru sectia de Neonatologie. Lucrarile costa undeva la peste 25 de milioane de lei. chiar si asa insa, costurile nu cuprind si achizita de mobilier. La finalul lucrarilor vor functiona 42 de saloane cu un total de 83 de paturi, 3 sali de operatie, 7 sali de nastere, 3 saloane ATI pentru neonatologie, 3 sali ATI prematuri si 3 saloane de terapie intensiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Legea ”Big Brother”, care stoca datele abonaţilor, neconstituţională

Curtea Constituţională a României decis, marţi, că Legea 82/2012, cunoscută drept legea ”Big Brother”, prin care se stocau datele abonaților la telefonie și internet, este neconstituţională. Cu unanimitate de voturi, cei nouă judecători ai CCR, au decis că legea privind stocarea datelor de telefonie mobilă și internet, este profund neconstituțională. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro