Masinile electrice pot fi incarcate la costuri minime in Sibiu

Hila Ovidiu

Sibiul are prima statie publica de incarcare a autovehiculelor electrice. Aceasta a fost amplasata in parcarea de la Cazarma 90. Aparatul permite incarcarea masinilor, a mopedelor, motocicletelor si chiar bicicletelor electrice.

Statia a fost deja pusa in functiune si permite incarcarea tuturor autovehiculelor si vehiculelor electrice sau hibride. Instalatia a costat 30 de mii de lei si a venit la pachet cu un echipament de monitorizare si 2500 de carduri necesare pentru acces la priza de curent. Aceasta permite incarcarea autoturismelor, a scuterelor, a mopedelor, a motocicletelor sau bicicletelor electrice. Timpul de incarcare variaza intre una si sase ore. Cardurile magnetice necesare incarcarii costa 28 de lei, pot fi cumparate de la Primaria veche si pot fi utilizate si pentru incarcarile ulterioare. Pe langa acest card cei care vor sa isi incarce masinile mai trebuie sa plateasca si taxa de parcare de un leu pe ora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Educatie juridica pentru liceeni si tinerii din centrele de plasament

Copiii din centrele de plasament au primit luni informatii despre drepturile si obligatiile pe care le au in societate. Acestea le-au fost prezentate in cadrul unei discutii interactive ce a avut loc la Consiliul Judetean si a fost sustinuta de catre un judecator specializat pe astfel de cauze. Aproximativ o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro