Masinile de epoca au facut spectacol.

studio

Zeci de masinute de epoca care mai de care mai aratoase au facut show la Curmatura si in Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului. Iubitorii de masini au ramas cu gura cascata la vederea bijuteriilor de epoca care inca pot circula fara probleme pe drumurile publice.

Pentru unii oameni, pasiunea pentru masini nu cunoaste limita sau varsta. Este si cazul zecilor de impatimiti de masini care s-au intalnit la sfarsitul acestei saptamani la Curmatura, la evenimentul Sibiu Oldies Meeting. Au venit cu masini vechi, adevarate bijuterii pe patru roti. De la WV Beatle, la Wv Transporter, duba hippiotilor, sauj chiar modele foarte vechi de dacia, Lada sau Varburg, toate au putut fi admirate de catre impatimitii genului.
Sambata, in jurul amiezii, bijuteriile pe patru roti au facut un popas si in Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului. Proprietarii lor au tinut sa le arate tuturor turistilor.
Vizitatorii au admirat indelung masinile si s-au fotografiat cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se repartizeaza loturile din cartierul Tineretului.

Comisia constituita pentru evaluarea dosarelor si atribuirea celor 125 de loturi de teren situate in Cartierul Tineretului organizeaza miercuri, 1 august, la ora 11, la Teatrul Gong, tragerea la sorti pentru atribuirea loturilor de teren. Loturile din cartierul Tineretului isi vor gasi, in sfarsit, proprietarii. Municipalitatea a stabilit data tragerii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro